Mas-Brullet al Serrat del Moro

Una grandíssima clàssica de Montserrat, molt recomanable i estètica. La via la hem gaudit molt, i realment es mereix tota la fama que té, és una via espectacular. L'únic llarg desagradable és el primer perquè hi ha trams molt relliscosos, però la resta està de conya. Les reunions són totes super còmodes, en alguna donen fins i tot ganes de treure unes olivetes i fer un vermut...
Valoració:  ***** (VIOT)
Orientació:  Est
Regulacions:  La escalada es troba regulada, consultar la web del Patronat.
Aproximació:  Des de Santa Cecilia (enllaç a Google Maps) prenem el Camí de l'Arrel direcció al Monestir i quan estem a l'alçada del Serrat del Moro, agafem un corriol que puja directe a la paret.
Material:  20 cintes, tascons, friends fins al Cam #4 (amb els grans repetits)
Descens: 
  • Opció 1: Tirem amunt uns 5 minuts, i quan el terreny és més pla, prenem un camí descendent poc marcat que ens porta a 2 ràpels que baixen directes a la Canal de Sant Jeroni. El primer ràpel és de 40 metres (des d'un arbre), i el segon de 30 metres (expansions). Si trobem bé el camí fins al ràpels, penso que és la millor opció amb diferència, en un moment et plantes a la Canal de Sant Jeroni.
  • Opció 2: Anar carenejant fins dalt de tot, és fàcil tot i que una mica llarg. Bona opció si no tenim ganes de fer cap ràpel.
  • Opció 3: Es pot rapelar per la via. Per mi és clarament la pitjor opció, diverses cordades han patit problemes amb cordes enganxades en algun dels ràpels.
Cordada:  David Cabañas, Jordi Ceballos
Primera tirada
Primera tirada
Ressenya d'escalatroncs
Ressenya d'escalatroncs
Primera tirada
Primera tirada (Foto: David)
Setena tirada
Setena tirada
Curiós tall a la roca
Curiós tall a la roca
Imprimir