Aresta Cavall Magic + GAM al Cavall Bernat

Combinació d'un parell de vies per pujar al Cavall Bernat. L'Aresta Cavall Magic és una via facileta, però està desequipada perquè va ser oberta en solo i és exposada, només es poden posar alguns tascons o aliens en llastres poc fiables. Aquesta via permet arribar d'una manera ben directa a l'inici de la GAM.
La GAM va ser la segona via oberta al Cavall Bernat, el 14/09/1952, a càrrec de Jaume Vendrell, Josep Maria Balcells, Agustí Ventura i Julián Carbó, del Club Muntanyenc Barcelonès. Ens ha semblat una via ben recomanable, amb bon ambient i un fantàstic diedre, gens sobat i bona roca, per gaudir!
Valoració:  *** (Bona)
Orientació:  Sud-Est
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.
Aproximació:  Des de Santa Cecília (enllaç a Google Maps) prenem el GR direcció al Monestir. A la estona passarem a l'alçada del Cavall Bernat, i de seguida prenem un trencall a la dreta per on puja la Canal del Cavall. La pugem un tros, i després la abandonem per accedir a peu de via.
Material:  16 cintes, tascons, tricams, friends fins al Cam #3
Descens:  Dos ràpels per la via normal, el primer de 20 metres fins a sobre de la berruga, i el segon d'uns 50 metres fins al terra. Baixem caminant per la Canal del Cavall i tornem al cotxe.
Cordada:  Miquel Jordan, David Cabañas, Jordi Ceballos
Ressenya
Ressenya
Primera tirada
Primera tirada
Diedre de la GAM
Diedre de la GAM
Pitonissa
Pitonissa
Imprimir