Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Aresta del Salt dels Cavalls (Sant Llorenç)

Aresta del Salt dels Cavalls (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

Actualització 2023: La via està en procés de restauració i s’estan retirant les expansions (excepte reunions), ja que la via va ser oberta sense cap expansió. El material indicat a la piada és anterior a la restauració, de manera que ara caldrà més material d’autoprotecció.

L’Aresta del Salt dels Cavalls va ser oberta l’any 1937 per Joan Rof, Miquel Carbonell i Santiago Sabatés. La via ressegueix la bonica i llarga aresta del Cingle del Salt dels Cavalls, i és una de les grans clàssiques de Sant Llorenç.  La roca en general és bona, tot i que en alguns trams no ho sembli.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Matadepera anem fins al final del Carrer Cavall Bernat, on aparquem (enllaç a Google Maps). Prenem el camí que puja a La Mola, i en poca estona arribem a Can Pobla. Des d’allà mateix prenem un camí cap al Bolet de Can Pobla, i anirem a parar al Cingle dels Cavalls. Fent una ullada a la foto del Salt dels Cavalls, trobem la via sense gaires dificultats.

Material

8 cintes

Descens

Un ràpel de 20 metres pel vessant nord, per on transcorre la recomanable via normal.

Cordada

Miquel Jordan i Jordi Ceballos

Enllaços

El Col·leccionista de Vies
Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar