Temple del Sol + Anglada-Guillamón al Faraó

Recorregut de la via

Seguint la fantàstica combinació proposada a la web d'escalatroncs, comencem per la Temple del Sol al Faraonet, i després enllacem amb l'Anglada-Guillamón al Faraó. Ens feia respecte la Temple del Sol perquè a diversos llocs havíem vist que parlaven d'una reunió xunga a una savina morta, però a pocs metres n'hi ha una altra que està la mar de bé, així que cap problema. Després també patíem pel descens exposat del faraonet, però és molt fàcil i es pot protegir perfectament amb aliens, així que no cal patir per cap de les dues coses.
Valoració:  *** (Bona)
Orientació:  Sud
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.
Aproximació:  Deixem el cotxe a l'aparcament de Can Jorba (enllaç a Google Maps), o al restaurant de la Vinya Nova (enllaç a Google Maps). Anem fins a Can Jorba, seguim uns 500 metres en direcció oest i prenem el corriol del Torrent de la Coma de'n Pastor (marques grogues), que ens porta directes al Faraó, i just a sota tenim el Faraonet.
Material:  14 cintes, tricams fins al vermell, tascons, 3 xapes recuperables, friends fins al Cam #0.75
Descens:  Ràpel d'uns 15 metres cap a l'est i desgrimpem amb compte fins al collet (o ràpel d'uns 40 metres des d'una instal·lació). Baixem per la canal i arribem de nou al corriol de l'aproximació.
Cordada:  Ricard Rofes, Jordi Ceballos
Ressenya d'escalatroncs
Ressenya d'escalatroncs
Primera tirada del Temple del Sol
Primera tirada del Temple del Sol
Primera tirada de la Anglada-Guillamón
Primera tirada de la Anglada-Guillamón
Imprimir