Temple del Sol + Anglada-Guillamon al Farao

Seguint la fantàstica combinació proposada a la web d'escalatroncs, comencem per la Temple del Sol al Faraonet, i després empalmem amb l'Anglada-Guillamon al Faraó. Ens feia respecte la Temple del Sol perquè a diversos llocs havíem vist que parlaven d'una reunió xunga a una savina morta, però a pocs metres n'hi ha una altra que està la mar de bé, així que cap problema. Després també patíem pel descens exposat del faraonet, però és molt fàcil i es pot protegir perfectament amb aliens, així que no cal patir per cap de les dues coses.
Valoració:  *** (Bona)
Orientació:  Sud
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.
Aproximació:  Deixem el cotxe a l'aparcament de Can Jorba (enllaç a Google Maps), o al restaurant de la Vinya Nova (enllaç a Google Maps). Anem fins a Can Jorba, seguim uns 500 metres en direcció oest i prenem el corriol del Torrent de la Coma de'n Pastor (marques grogues), que ens porta directes al Faraó, i just a sota tenim el Faraonet.
Material:  14 cintes, tricams fins al vermell, tascons, 3 xapes recuperables, friends fins al Cam #0.75
Descens:  Ràpel d'uns 15 metres cap a l'est i desgrimpem amb compte fins a un coll (o ràpel d'uns 40 metres des d'una instal·lació). Baixem per la canal i arribem de nou al corriol de l'aproximació.
Cordada:  Ricard Rofes, Jordi Ceballos
Recorregut de la via
Recorregut de la via
Ressenya d'escalatroncs
Ressenya d'escalatroncs
Primera tirada del Temple del Sol
Primera tirada del Temple del Sol
Primera tirada de la Anglada-Guillamon
Primera tirada de la Anglada-Guillamon
Imprimir