Parsifal el Màgic al Morral del Cavall (Montserrat)

Una via que ens feia respecte per la incògnita de com estarien els burils però que està bé, no cal patir per l'estat de les expansions ni de les reunions. Tot i això, la via en general està poc equipada, però es deixa protegir bé. La primera tirada té un inici força indefinit, i la reunió es troba just on comença el sostre. La segona tirada supera un llarg sostre, i en un tros podem aprofitar els parabolts de la via Merlets del Morral, que passa completament enganxada als burils de la Parsifal, a la part final del sostre hem d'estar atents i deixar els parabolts.

Orientació:  Nord

Regulacions:  La via en principi no està afectada per regulacions d'escalada.

Aproximació:  Des de Santa Cecília (enllaç a Google Maps) prenem el GR direcció al Monestir. Una mica abans de la Canal del Cavall, trobem un corriol poc marcat que va directe al Morral del Cavall.

Material:  18 cintes, friends fins al Cam #1, tricams, 2 bagues, 1 xapa recuperable i 2 estreps

Descens:  Una corda fixa ens porta a una reunió amb 2 argolles. El ràpel és d'uns 50 m cap a l'est, i millor no fer-lo fins a baix de tot perquè hi ha moltíssim fregament al recuperar les cordes. Lo ideal és fer 2 ràpels, el primer fins tocar terra, i després improvisar un segon ràpel en algun dels arbres de la canal.

Cordada:  David Cabañas i Jordi Ceballos

Segona tirada (Foto: David)

Ressenya Jose Valero

Primera tirada
Imprimir