Lusilla-Gil-Casanovas a la Gorra Marinera

Aprofitant que el Lete ha estat restaurant la via, la he pogut gaudir i de pas hem acabat de restaurar 4 coses que li havien quedat pendents. La roca a tota la via és excel·lent, el recorregut és d'una lògica aplastant, i ara està tot restaurat peça per peça. A la primera tirada hi ha un flanqueig llarguíssim, sort que és fàcil i trobem algunes expansions pel camí. A la segona tirada cal anar al lloro de posar algun friend per estalviar un pèndol monumental al segon. La tercera tirada és una joia, una magnífica fissura que ratlla tot el sostre, on hi ha algun pitó i la resta a equipar amb flotants, és entretingut però es fa bé. A la darrera tirada, la primera expansió no es veu (queda uns 4 metres amunt).
Valoració:  ***** (VIOT)
Orientació:  Sud
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.
Aproximació:  Aparquem al Monestir. Des de l'Estació Superior del Funicular de Sant Joan prenem el camí direcció a Sant Joan, i quan estem a l'alçada de la Gorra Marinera prenem un corriol a mà dreta que hi va directe. Un cop a la base de l'agulla hem de fer una grimpada i arribem a les ruines de la Ermita de Sant Jaume, on es troba el peu de via.
Material:  20 cintes, tascons, tricams, friends fins al Cam #1 (amb algun mitjà repetit), i també el Cam #4 (el #2 i #3 no calen), algun cordinillo i estreps
Descens:  Desgrimpem per la via normal
Cordada:  Manuel Pérez ("Lete") i Jordi Ceballos
Espectacular tercera tirada
Ressenya del Jose Valero
Primera tirada (Foto: Lete)
Tercera tirada (Foto: Lete)
Imprimir