GEEB a la Cadireta del Diable

La GEEB va ser oberta l'any 1963 per Joan Estrada, Emili Civis, Jaume Fibla, Jaume Sunyol, membres del GEEB (Grup d'Escalada i Espeleologia de Badalona) del Centre Excursionista de Badalona. Es una via molt recomanable, amb alguns diedres guapíssims i que va ser restaurada recentment. A la quarta tirada, en un tram de Ae hem trobat una sortida obligada entre 2 xapes degut a 2 pitonisses seguides amb el filferro petat.
Valoració:  **** (Molt bona)
Orientació:  Nord-est
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.
Aproximació:  Aparquem al darrer revolt abans de l'entrada a l'aparcament del Monestir (enllaç a Google Maps). Pugem per la Canal del Pou del Gat i prenem el GR direcció al Monestir. Arribem a la Ermita de La Trinitat, on prenem un corriol direcció oest que ens porta a peu de via.
Material:  18 cintes, tascons, friends fins al Cam #2, un cordinillo o algo per escanyar un cap de burí, una baga i estreps
Descens:  Travessem els Flautats fins arribar al coll entre el Fesolet i el Flautat Gran (pel camí caldrà fer 2 ràpels curts). Seguim un corriol que passa pel nord de la Mòmia i arribem de nou a la Ermita de La Trinitat.
Cordada:  Ricard Rofes i Jordi Ceballos
Recorregut de la via
Ressenya d'escalatroncs
Primera tirada
Un cuc ens dóna una bona lliçó d'escalada
Imprimir