Inici ViesLleidaLa NogueraAger Fanal Nocturn al Cap del Ras (Ager)

Fanal Nocturn al Cap del Ras (Ager)

per jordi.ceballos@gmail.com

Fanal Nocturn va ser oberta l’any 1996 per Ramón Artigas, Ruben Isas i Sergi Torrente. Es una bona via, amb un parell de tirades amb trams atlètics molt guapos. La via es troba semi-equipada i haurem de completar la protecció. El tram més obligat és a la part inicial de 6a+, la resta ja no és tant obligat.

Orientació

Sud

Aproximació

A Àger prenem la carretera cap al Parc Astronòmic. Passats uns quilòmetres, agafem una pista cap al Refugi de Colobor, i de seguida prenem un trencall a l’esquerra (a la dreta aniríem a Colobor). Seguim la pista una estona i aparquem a l’alçada de la via (coordenada N 42º 2.288′ E 0º 47.382′, enllaç a Google Maps). Des de l’aparcament ja ubiquem la via i l’aproximació és evident. A peu de via trobem les inicials “F Noc”

Material

12 cintes, friends fins al Camalot #2 i fissurers

Descens

Des del cim anem en direcció est fins a un esperó marcat amb fites. Un cop a la feixa no hi ha pèrdua, aquesta desemboca a una canal que baixem fins arribar a la pista.

Cordada

Cisco Figueroa, Niko Inglada i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar