Indis de Ponent al Sòcol de Montroig

Des de la carretera no donaries un duro per aquest pany de paret, però és una via molt bona i ben trobada, llàstima que les feixes li treuen tot l'ambient. La via té diversos trams de fissures/diedres guapíssims, és molt recomanable. La via es troba poc equipada, però la podem protegir tant com vulguem, hi ha molta fissura. Ens hem posat a la via a les 16h i la hem fet tota a la ombra, a tenir en compte pels mesos d'estiu. Per cert, tot i que el nom de la via pugui portar a confusió, no és del Joan Vidal! :)

Orientació:  Sud-est

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.

Aproximació:  Després de travessar el poble de Camarasa direcció Tremp, creuem el riu Segre i aparquem a la segona esplanada que trobem a mà dreta (enllaç a Google Maps), des d'on ja podem ubicar la via. Creuem la carretera i seguim un corriol a la dreta fins al peu de via.

Material:  12 cintes i friends del Cam #0.4 al #3 (repetint el #0.75)

Descens:  Anem a l'esquerra (sud) fins a una gran canal, i poc abans d'uns sostres característics prenem un trencall avall (poc visible), fem un únic ràpel de 55 m. Anem per un corriol una mica indefinit fins arribar a la carretera.

Cordada:  Manel Ramon i Jordi Ceballos

Ressenya
Primera tirada (Foto: Manel)
Segona tirada
Darrera tirada
Imprimir