La que no estava oberta a Les Dues Puntes

La que no estava oberta és una via del 1993, és realment sorprenent que una via d'aquestes característiques no hagués estat oberta fins aleshores. La quarta i cinquena tirades són molt guapes, llàstima que les tirades anteriors són fluixetes. La via es troba força equipada i és ideal per l'estiu, ja que podrem fer-la tota a la ombra. La via és d'aquelles que et deixa ben satisfet, ja que s'ha de lluitar i té alguns trams d'encastaments realment guapos, llàstima que la roca en alguns trams és dolenta, però és el peatge a pagar.
Valoració:  **** (Molt bona)
Orientació:  Nord
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada
Aproximació:  Des de Can Maçana (enllaç a Google Maps) prenem el GR cap al Monestir. Deixem enrera el trencall cap al Refugi Vicenç Barbé i seguim pel GR. Quan estem aproximadament a l'alçada de la via, a mà dreta prenem un corriol que puja directe cap a la paret. Quan estem a la base de la paret, anem uns metres a l'esquerra (est) fins arribar al peu de via.
Material:  Friends fins al Cam #3, tricams, 2 bagues i 16 cintes
Descens:  Un ràpel de 35 metres des de la Punta Sud de l'Agulla de les Dues Puntes, que ens deixa al bosc i anem a cercar el Refugi d'Agulles.
Cordada:  Josep Santasusana i Jordi Ceballos
Cinquena tirada (Foto: Josep)
Ressenya del Jose Valero
Primera tirada (Foto: Josep)
Quarta tirada
Darrera tirada
Imprimir