Inici ViesLleidaSolsonèsOdèn Les Amoroses, Bèlit i Torre del Mig a Les Montserratines

Les Amoroses, Bèlit i Torre del Mig a Les Montserratines

per jordi.ceballos@gmail.com

Les Montserratines és una zona de conglomerat a la Mora Comdal (Odèn) que recorda molt a Montserrat. Es un indret molt maco i especialment tranquil, on hem fet 3 vietes:

  • Estrella a Les Amoroses (d’Antonio G. Picazo): Una via molt curta per pujar al cim més carismàtic de la zona.
  • Normal al Bèlit d’Oliana (de Kildo Carreté i Falkner, any 1953): Sense ressenya. Quan l’Armand ha arribat a dalt ja ens ha avisat que fliparíem amb el ràpel…. I sí, la instal·lació de ràpel més acollonant que cap dels 4 hem vist mai… Va, qui baixa primer a veure si això aguanta? Evidentment l’Armand no s’ho ha rumiat 2 cops! (actualment el ràpel ha estat reforçat pel Joan Vidal “Indi”)
  • Hita-Picazo a la Torre del Mig (de David Hita i Antonio G. Picazo, any 2004): Una vieta ben equipada amb parabolts per acabar la jornada d’una manera agradable.

Aproximació

Podem arribar a la Mora Comdal des d’Oliana o passant per Montpol. Hem aparcat a la coordenada N 42º 07.082′ E 001º 21.830′ (enllaç a Google Maps) i hem seguit el següent track de Wikiloc.

Material

10 cintes i friends fins al Camalot #0.75

Cordada

Armand Ballart, Josep Santasusana, Pau Tomé i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions