CADE a la Roca 92

La CADE és una via espectacular, d'aquelles que deixen empremta. Les dues primeres tirades són xules i es deixen fer bé, però les dues darreres són força més exigents. La tercera tirada és de les més guapes que he fet a Montserrat, 50 metres mantinguts de diedre/encastament i xemeneia, on destaca sobretot el tram d'encastament de la Fissura Superman, un nom molt apropiat ja que hi ha uns metres on sembla que en qualsevol moment vagis a sortir volant.. jajaja I si aquesta tercera tirada ja et deixa content, la darrera tampoc és precisament un passeig (compte amb algunes llastres precàries).
Valoració:  ***** (VIOT)
Orientació:  Nord
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada
Aproximació:  Des de Can Maçana prenem el GR en direcció al Monestir. Deixem enrera el trencall cap al Refugi Vicenç Barbé, seguim pel GR i de seguida veiem la paret per on va la via. Abans d'arribar a la Cadireta, quan estem aproximadament a l'alçada de la via, a mà dreta prenem un corriol que puja directe cap a la paret, hi ha alguns trams equipats amb cordes fixes. Un cop estem a la base de la paret, anem uns metres a la dreta (oest) i de seguida trobem el peu de via, on hi ha un arbre serrat.
Material:  20 cintes, friends fins al Cam #3, una xapa recuperable, tascons i un estrep
Descens:  Anem a cercar el collet est, baixem per la canal i anem seguint unes marques blaves fins arribar a la Canal de l'Agulla de l'Arbret, per on baixem fins arribar al Refugi.
Cordada:  Pau Carnicero i Jordi Ceballos
Recorregut de la via
Ressenya d'escalatroncs
Primera tirada
Fissura Superman
Corona de Reina florida
Magnífic ambient a la darrera tirada
Imprimir