Inici ViesAragóMontrebei Paret d'Aragó Camino de Caracoles a la Paret d’Aragó (Montrebei)

Camino de Caracoles a la Paret d’Aragó (Montrebei)

per jordi.ceballos@gmail.com

Camino de Caracoles va ser oberta l’any 2011 per Chavi Raventós i Luis Alfonso “Luichy”, i es troba al sector esquerre de la Paret d’Aragó. La via té alguns trams interessants, com el bonic esperó inicial i el tram d’adherència de la penúltima tirada, però en general és una via discontínua i poc homogènia en les dificultats. Es una via molt ràpida.

Orientació

Est

Aproximació

Des de Viacamp prenem la pista direcció a Montfalcó, passem el poble abandonat de l’Estall, i poc després ja veiem de lluny la paret per on va la via. Seguim per la pista, que es va apropant més a les parets, i aparquem al collet que hi ha a N 42º 04.133′ E 0º 38.473′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí marcat amb fites direcció a les parets, mirem la foto per ubicar la via, i la trobem sense dificultats.

Material

12 cintes, 2 bagues i friends fins al Camalot #2

Descens

Es baixa caminant. Prenem camí evident cap a l’esquerra de la paret i anem a cercar el camí de baixada, hi ha un pal indicador a la coordenada N 42º 4.802′ E 0º 38.642′ (enllaç a Google Maps)

Cordada

Josep Santasusana i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar