Inici ViesLleidaLa NogueraVilanova de Meià Altres Límits a la Roca Alta (Vilanova de Meià)

Altres Límits a la Roca Alta (Vilanova de Meià)

per jordi.ceballos@gmail.com

Altres Límits va ser oberta al 2015 per Joan Vidal “Indi” i Isabel Notivoli. La via es troba a l’extrem dret de la Roca Alta i és una bona opció per combinar amb alguna altra via de la paret, ja que és força ràpida i podrem gaudir d’alguns trams ben macos de plaques vilanovines.

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Vilanova de Meià seguim la carretera amunt uns 3 km i prenem una pista a l’esquerra (senyal que indica Ermita de Meià). Anem tirant una estona, deixant enrere alguns trencalls i quan comencem a estar a prop de la Roca Alta, prenem una pista a la dreta i aparquem a la esplanada que hi ha a N 42º 00.999′ E 1º 00.541′ (enllaç a Google Maps).

Seguim a peu per la pista, i de seguida un corriol evident s’enfila fins a l’inici del Diedre Farreny. Resseguim la paret cap a l’est fins que va perdent alçada, i la via comença a una espècie d’agulla separada de la paret per una canal herbosa.

Material

Cintes i friends fins al Camalot #2

Descens

Tenim dues opcions:

  • Si no volem fer cap altra via, podem sortir caminant amunt i a l’esquerra fins al cim de la Roca Alta i, un cop al coll, baixar per camí fitat fins al cotxe.
  • Si volem fer una altra via propera, llavors ens convé més anar a la dreta fins a una mena de collet, anem baixant amb compte pel lloc més evident, i acabem arribant a la R1 d’Altres Límits, des d’on arribem a terra amb un únic ràpel d’uns 35 metres.

Cordada

Pau Carnicero i Jordi Ceballos


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar