No t'entaleguis a Canelles

Una via molt guapa a la Presa de Canelles, un lloc que vaig descobrir fa poc i que val molt la pena. La roca és boníssima, el recorregut elegant i el lloc super tranquil. Hem trobat a faltar alguns pitons que estan indicats a la ressenya, quedant així algun tram mal protegit. Molt recomanable fer la sortida directa de 6a enlloc de la sortida original, és una guapada! Tot i que la via són només 3 tirades, és mantinguda i et quedes amb molt bones sensacions.
Valoració:  **** (Molt bona)
Orientació:  Sud, però no és una via recomanable en ple hivern, si hi ha boira o vent ens podem gelar, millor anar-hi en entretemps.
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada.
Aproximació:  Des d'Estopanyà seguim les indicacions cap a la Presa de Canelles i aparquem després del primer túnel, al costat de la presa (enllaç a Google Maps). La via comença allà mateix, a mà esquerra, podem sortir del cotxe amb els peus de gat posats. Actualment la carretera està tallada per unes obres a la presa (no afecten a la paret on estan les vies), l'aproximació llavors són aprox uns 15 min.
Material:  15 cintes, 2 bagues i friends fins al Cam #1
Descens:  Dos ràpels llargs per la pròpia via (al segon ràpel hem de xapar alguna assegurança si no volem anar directes a l'aigua!). També hi ha la opció de baixar caminant.
Cordada:  Josep Santasusana i Jordi Ceballos
Primera tirada
Ressenya del Luichy
Foto de la via
Segona tirada (Foto: Josep)
Tercera tirada
Imprimir