Inici ViesAragóMontrebei Paret d'Aragó El Desliz a la Paret d’Aragó (Montrebei)

El Desliz a la Paret d’Aragó (Montrebei)

per jordi.ceballos@gmail.com

El Desliz va ser oberta en dues tandes: la part superior a l’any 2013 per Ferran Rodríguez, Sidarta Gallego i Luis Alfonso “Luichy”, i la part inferior al 2016 per Ferran Rodríguez i Luis Alfonso “Luichy”.

Ha estat un dia molt especial, en que hem compartit amb el Kim Gil la seva via 100 a Montrebei. La via consta de dues parts amb un caire totalment diferent: la part inferior és de tipus clàssic i auto-protecció, mentre que la part superior és de placa i més equipada.

Es un itinerari totalment recomanable, amb diversos llargs boníssims i roca excel·lent (excepte algun tram molt puntual).

Orientació

Sud

Aproximació

Des de Viacamp prenem la pista direcció a Montfalcó, passem el poble abandonat de l’Estall i aparquem al collet que hi ha a N 42º 04.133′ E 0º 38.473′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí marcat amb fites direcció a les parets i anem resseguint la base de la paret un bon tros fins arribar al peu de via, que es troba just a l’esquerra de la Antiparkes.

Material

14 cintes, friends fins al Camalot #3 (repetir algun mitjà) i fissurers opcionals

Descens

Remuntem tot el llom de la paret, i anem a cercar el camí de baixada, hi ha un pal indicador a la coordenada N 42º 4.802′ E 0º 38.642′ (enllaç a Google Maps)

Cordada

Josep Santasusana, Joaquim Gil i Jordi Ceballos

Enllaços

La Cordada Centenària


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar