Infinity a la Roca dels Col·leccionistes (Plantació)

La Infinity va ser oberta al 2009 pels germans Masó, és una Aresta Brucs en un lloc super tranquil, per arribar hi ha una bona excursió. La via és interessant, força mantinguda i roca molt bona, tot i que hi ha alguns trams finets on t'ho has de mirar. De fet, potser ha estat pel dia fred i humit, però a la segona tirada hi ha un tram d'adherència que hem hagut d'acabar sol·lucionant amb un pas d'estrep. A la via hi ha moltes xapes que belluguen, caldria dur una clau Allen per apretar-les. Una bona combinació és després fer alguna via a la Roca de Sant Cugat.
Valoració:  **
Orientació:  Sud
Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada
Aproximació:  Anem a Collbató i aparquem al creuament entre Passeig Ronda i la entrada del Centre Hípic Collbató, a la coordenada N 41º 34.417' E 1º 48.716' (enllaç a Google Maps). Prenem la pista que neix just a la cantonada de la carretera, el primer trencall a l'esquerra i anem tirant direcció Nord. Pugem pel Clot de la Mònica (com si anèssim a la Pastereta), però seguim fins dalt de tot i arribem a un collet. Prenem el trencall de l'esquerra (a la dreta aniríem cap a la Presidenta), que baixa una mica i després anem per un torrent sec fins agafar un trencall a la dreta. Superem unes grapes metàl·liques en força mal estat, anem amb tendència a l'esquerra i de seguida arribem al peu de via. Veiem la primera xapa, que queda ben amunt.
Material:  9 cintes, tricams, friends fins al Cam #0.75 i un estrep opcional
Descens:  Ràpel de 50 metres des d'un arbre, en direcció nord-est. Baixem per la canal i de seguida arribem a peu de via.
Cordada:  Xavier de Miguel i Jordi Ceballos
Ressenya dels germans Masó
Primera tirada
Tercera tirada
Imprimir