Inici ViesBarcelonaMontserratMagdalenes Petit Four a la Pastereta (Montserrat)

Petit Four a la Pastereta (Montserrat)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Petit Four va ser oberta l’any 2011 pel Joan Asín en solitari. Aquest nom francès fa referència a petits pastissos en miniatura, que per la seva petita mida es poden menjar d’una sola mossegada. Doncs bé, fent honor al seu nom, aquesta via ens permet gaudir de la magnífica roca del vessant est de la Pastereta, la llàstima és que es fa curta, però la podem combinar amb alguna via propera com per exemple la Pacho-Hidalgo. Es una via ideal per una tarda d’estiu, ja que estarem a l’ombra.

Orientació

Est

Aproximació

Anem a Collbató i aparquem al creuament entre Passeig Ronda i la entrada del Centre Hípic Collbató, a la coordenada N 41º 34.417′ E 1º 48.716′ (enllaç a Google Maps). Prenem la pista que neix just a la cantonada de la carretera, després el primer trencall a l’esquerra i anem tirant direcció Nord. Pugem pel Clot de la Mònica fins que hi ha un moment en que girem direcció a la Pastereta (marques blaves). Rodegem la Pastereta cap a la dreta fins arribar a peu de via.

Material

9 cintes, friends fins al Camalot #0.75, una baga i un estrep opcional

Descens

Un únic ràpel de 60 m per la pròpia via.

Cordada

Ricard Rofes i Jordi Ceballos

Enllaços

Joan Asín


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar