Renom-Madriles als Plecs del Llibre (Santllors)

La Renom-Madriles va ser oberta per Enric Renom i Antonio González ("Madriles"), i és una de les primeres vies obertes als Plecs del Llibre de Sant Llorenç del Munt, desconec l'any exacte. La via està molt poc equipada, només hi ha uns tacs al començament i 3 espits a la reunió intermitja. Al començament hi ha un tram de A2 desplomat on la sortida en lliure és la part més exigent de la via, ja que les peces queden molt endins i costa sortir enfora. Aquest tram d'artifo està alliberat, tota una proesa tenint en compte la precarietat de la roca en aquests primers metres!

La part més agraïda la trobem al tram final, on hem de superar un diedre-encastament de roca excel·lent. La via es pot fer d'una sola tirada d'uns 40 metres, tot i que és més recomanable fer reunió als 15 metres.

Per a més informació podem consultar la web de santllors o el llibre "Sant Llorenç Pam a Pam" de Josep Barberà.

Orientació:  Sud

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada

Aproximació:  Un cop a Matadepera, aparquem al final del Carrer de Vista Alegre (enllaç a Google Maps), des d'on anem direcció a la Mola i de seguida prenem un trencall a la dreta cap a la Castellassa de Can Torras. En pocs minuts veiem al davant la paret dels Plecs del Llibre. Per accedir a peu de via hem de grimpar fins a una gran lleixa, i anar a l'esquerra del tot.

Material:  10 cintes, tascons, 2 bagues i friends del Cam #0.5 al #4. Opcionalment és molt útil un Cam #5 pels primers metres de la via.

Descens:  Caminant amb tendència a l'esquerra, acabem enllaçant amb el camí d'aproximació.

Cordada:  Ferran Hernandez i Jordi Ceballos

Recorregut de la via
Ressenya del Ferran Hernández
Primera tirada
Segona tirada (Foto: Ferran)
Imprimir