Inici ViesBarcelonaSant LlorençLa Mola Camalotnimbus al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

Camalotnimbus al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

per jordi.ceballos@gmail.com

La Camalotnimbus va ser oberta l’any 2000 per Albert Masó, Oscar Masó i el seu pare Ernest. La via es troba a les parets del Mal Pas de Can Pobla, molt a prop del cim de La Mola. La primera tirada comença amb uns passos d’Ae per superar el desplom, i aviat arribem a una savina on fem reunió. La segona tirada comença superant un desplom i després trobem una sorprenent xemeneia de roca punxeguda, complicada de protegir, però de roca tant adherent que resulta tot un plaer.

Orientació

Oest

Aproximació

Des de Terrassa anem a Matadepera i aparquem a Can Robert, a la coordenada N 41º 37.976′ E 2º 00.200′ (enllaç a Google Maps). Prenem el camí en direcció a Can Pobla i remuntem per la Canal de l’Abella fins a la Cova del Drac. Un cop allà, prenem el corriol en direcció sud i la via es troba abans d’arribar a la Balma de la Llosa. Recomanable consultar un plànol del Parc si no coneixem la zona.

Material

6 cintes, 2 bagues, friends fins al Camalot #3, estreps

Descens

Anem en direcció nord a cercar el camí que puja a la Mola, el prenem avall fins a la Cova del Drac i desfem el camí d’aproximació.

Cordada

Jaume Planell i Jordi Ceballos

Enllaços

Santllors


Rocacalenta és un projecte sense ànim de lucre, però requereix unes despeses anuals per funcionar. S'agraeix qualsevol aportació.

Donacions

També et pot interessar