Camalotnimbus al Mal Pas de Can Pobla (Sant Llorenç)

La Camalotnimbus va ser oberta l'any 2000 per Albert Masó, Oscar Masó i el seu pare Ernest. La via es troba a les parets del Mal Pas de Can Pobla, molt a prop del cim de La Mola. La primera tirada comença amb uns passos d'Ae per superar el desplom, i aviat arribem a una savina on fem reunió. La segona tirada comença superant un desplom i després trobem una sorprenent xemeneia de roca punxeguda, complicada de protegir, però de roca tant adherent que resulta tot un plaer.

Per a més informació podem consultar la web de santllors.

Orientació:  Oest

Regulacions:  La via no està afectada per regulacions d'escalada

Aproximació:  Des de Terrassa anem a Matadepera i aparquem a Can Robert, a la coordenada N 41º 37.976' E 2º 00.200' (enllaç a Google Maps). Prenem el camí en direcció a Can Pobla i remuntem per la Canal de l'Abella fins a la Cova del Drac. Un cop allà, prenem el corriol en direcció sud i la via es troba abans d'arribar a la Balma de la Llosa. Recomanable consultar un plànol del Parc si no coneixem la zona.

Material:  6 cintes, 2 bagues, friends fins al Cam #3, estreps

Descens:  Anem en direcció nord a cercar el camí que puja a la Mola, el prenem avall fins a la Cova del Drac i desfem el camí d'aproximació.

Cordada:  Jaume Planell, Jordi Ceballos

Primera tirada
Segona tirada (Foto: Jaume)
Ressenya dels germans Masó
Imprimir