Graffiti al Serrat dels Monjos


La Graffiti va ser oberta el 12/04/2004 per Armand Ballart, Josep Enric Castellnou i Xavier Riera. Es un recorregut exigent, on no regalen cap tirada. Els trams més característics són el fotogènic flanqueig de la tercera tirada (obligat tant pel primer com pel segon) així com el mur final que es troba equipat en plan esportiu.
Valoració:  **** (Molt bona)
Orientació:  Sud
Regulacions:  L'escalada en aquesta zona està regulada, consultar la web del Patronat (obrir enllaç)
Aproximació:  Deixem el cotxe a l'àrea de Picnic de l'Ermita de la Salut (enllaç a Google Maps). Pugem fins a les Coves del Salnitre i resseguim el camí en direcció est. Després de travessar tot el Serrat de les Garrigoses, passem el Torrent Fondo i allà comença el Serrat dels Monjos. Anem avançant i quan estem al sector central ja podem ubicar la via des del camí, que comença uns metres a la dreta de la Guateque.
Material:  10 cintes, friends fins al Cam #2, una baga
Descens:  Anem a la dreta i trobem una instal·lació des d'on fem un primer ràpel (40 metres). Després baixem per un corriol poc definit fins a una instal·lació des d'on fem un segon ràpel (45 metres) fins al camí. Aquest segon ràpel es troba a la coordenada N 41º 34.490' E 1º 50.815' (enllaç a Google Maps)
Cordada:  Edgar Tous i Jordi Ceballos
Primera tirada
Flanqueig de la tercera tirada
Cinquena tirada
Ressenya de l'Armand Ballart
Imprimir